Alle liker tilbud

Liker du tilbud, rabatter og bonuser? Hvem gjør vel ikke det? Du ser dem nok flere ganger i løpet av dagen – både på nettaviser, blogger og hjemmesidene til forskjellige bedrifter. Dette er jo selvfølgelig et grep for å trekke til seg flere nye kunder, men det betyr allikevel ikke at du ikke sparer penger på dem. Faktisk kan det bli ganske lønnsomt om du bruker dem riktig.

Du vet ikke hva du går glipp av

Selvfølgelig er det dumt å hoppe rett på hver eneste rabatt du kommer over, spesielt om det er noe du ikke hadde planer om å kjøpe uansett. Men så fort du ser noe som faktisk hadde interessert deg fra før av bør du benytte sjansen før det er for sent. For tilbud som dette varer sjeldent for alltid.Trenger du uansett nye sko og kommer over en rabattkupong fra en butikk du ikke har besøkt før så gi det en sjanse. Har du hatt lyst til å prøve deg på kasinospill en stund bør du slå til på noen av bonusene som er tilgjengelige. Her kan du jo til og med ende opp med å ikke bare spare penger, men faktisk vinne noen også. Og om du har vurdert å prøve ut den nye restauranten i nabolaget en stund så finn ut om de har noen åpningstilbud å by på.

Alle monner drar

En av de rikeste personene vi har her i landet innrømte i et intervju på NRK-programmet Trygdekontoret at han fortsatt benytter seg av rabattkuponger når han skal handle mat. Det virker kanskje absurd å tenke på småpenger som dette når man er millionær, men det er denne mentaliteten som gjør at folk blir rike til å begynne med. Det er selvfølgelig ikke bra å nekte seg selv litt kos og moro, tvert imot er det bra for helsen å unne seg litt. Men hvorfor betale mer enn nødvendig?